Credite Ipotecare Pitești

Vizualizezi zilnic casa ta proprie?

Un credit ipotecar reprezintă acțiunea inteligentă ce te aduce mai aproape de visul tău.

Locuința mult dorită nu trebuie să fie mereu un șir lung de eforturi, dezamăgiri și procese complicate.

Fie că îți dorești să construiești sau să cumperi o casă, pentru a evita situațiile nefavorabile, trebuie să te asiguri că toate condițiile sunt bifate. În primul rând, este vital să dispui de capitalul necesar achitării locuinței, iar pentru aceasta, accesarea unui credit ipotecar va simplifica cu totul efortul tău.

Credit avantajos.

Pentru că știm că fiecare nevoie este unică și fiecare are așteptările și dorințele proprii, îți oferim o soluție de finanțare personalizată la accesarea unui credit ipotecar. De asemenea suntem aici pentru tine la întocmirea dosarului, susținerea acestuia în fața băncii și îți oferim suport până la utilizarea creditului ipotecar. Pe lângă toate acestea, ai suport juridic gratuit privind imobilul achiziționat.

Condiții de eligibilitate

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

Ești cetățean roman, rezident fiscal
Ai cel puțin 21 de ani la data solicitării creditului si maxim 70 de ani la data ultimei scadente a creditului;
Ești în prezent salariat și ai minimum 3 luni vechime la locul actual de muncă și cel puțin un an vechime în câmpul muncii, fără întrerupere/ ori practici o profesie liberală de cel puțin un an, iar venitul tău lunar este de minimum 1.100 RON;
Suntem deschiși în a accepta o diversitate de venituri realizate din: contracte de administrare/management, drepturi de autor, venituri din activități independente (profesii liberale), rente viagere, etc;
Evaluarea imobilului achiziționat/adus în garanție este necesară; această va fi realizată fie de un evaluator desemnat de bancă, fie de un evaluator ce este membru ANEVAR, ales de client.

Hai să vorbim
despre nevoile tale.